Running

Hardloopschoenen
Bent u opzoek naar de juiste hardloopschoenen? Wij bieden een ruime keuze aan merken en type schoenen, zodat u de juiste keuze maakt.

Met behulp van jarenlange ervaring in zowel de hardloopsport als productkennis in combinatie met de 3D scanner van Safesize geven we gericht advies over welke schoen het beste aansluit bij de analyse van de klant.

In combinatie met de analyse en jouw persoonlijke ervaring kijken we samen of een ondersteunende zool of compressiekous de hardloopsessies kan helpen verbeteren!

Geïnteresseerd? Kom dan naar de winkel, want een voetscan is gratis en je wilt natuurlijk de schoen die het beste bij jou en je voeten passen.

Hardloopkleding
In Nederland hebben we te maken met sterk wisselende weeromstandigheden. Of je nu het hele jaar door of alleen in de zomermaanden doet hardlopen, een goede voorbereiding is geen overbodige luxe!

Wij bieden daarom een ruime keuze aan hardloopkleding voor zowel de dames als de heren. Bij ons kun je terecht voor t-shirts tot aan windbreakers of juist een warme hardlooplegging voor de wintermaanden. Kortom genoeg keuze voor iedereen!

Ook een goede zichtbaarheid is belangrijk. Daarom vind je onder andere reflectievesten, verlichte vesten, enkellampen en lichtbanden in ons assortiment, die jouw zichtbaarheid verbeteren.