Hardlopen

Hardloopschoenen

Bent u opzoek naar de juiste hardloopschoenen? Wij bieden een ruime keuze aan merken en type schoenen, zodat u de juiste keuze maakt.

Met behulp van jarenlange ervaring in zowel de hardloopsport als productkennis in combinatie met de 3D scanner van Safesize geven we gericht advies over welke schoen het beste aansluit bij de analyse van de klant.

In combinatie met de analyse en jouw persoonlijke ervaring kijken we samen of een ondersteunende zool of compressiekous de hardloopsessies kan helpen verbeteren!

Geïnteresseerd? Kom dan naar de winkel, want een voetscan is gratis en je wilt natuurlijk de schoen die het beste bij jou en je voeten passen.

Bij ons vind je merken als: Asics, Brooks, Mizuno en New Balance. Voor zowel de hardlopers die door de bossen als over de weg gaan is er genoeg keuze!

Hardloopkleding

In Nederland hebben we te maken met sterk wisselende weeromstandigheden. Of je nu het hele jaar door of alleen in de zomermaanden doet hardlopen, een goede voorbereiding is geen overbodige luxe!

Wij bieden daarom een ruime keuze aan hardloopkleding voor zowel de dames als de heren. Bij ons kun je terecht voor t-shirts tot aan windbreakers of juist een warme hardlooplegging voor de wintermaanden. Kortom genoeg keuze voor iedereen!

Ook een goede zichtbaarheid is belangrijk. Daarom vind je onder andere reflectievesten, verlichte vesten, enkellampen en lichtbanden in ons assortiment, die jouw zichtbaarheid verbeteren.

Trailrunning

Ondanks dat we in Nederland weinig ruig berggebied hebben, is Trail running wel een sport in sterke opkomst.

Mede doordat Someren en Asten omringd zijn door bosgebied is er steeds meer vraag naar trailschoenen. Hierdoor hebben wij ons assortiment uitgebreid met de trailschoenen van onder andere Asics, New Balance, Mizuno, Brooks en binnenkort ook Salomon.

Ook deze schoenen staan in onze scanner waardoor jij bij het maken van een analyse een gespecificeerd aanbod krijgt, dat naadloos aansluit op jouw loopstijl en voeten.