Laat een loopanalyse/voetscan maken

Of je nu gaat beginnen met hardlopen of juist al heel wat kilometers achter de rug hebt. Het is nooit verkeerd om, voor het aanschaffen van een nieuw paar schoenen, een loopanalyse/voetscan te laten maken. Hierbij meten we met onze 3D voetscanner van Safesize jouw helemaal op en vervolgens laten we je een stukje hardlopen om te kijken wat jouw hardloopstijl is. Daarnaast is het altijd slim om je oude schoenen mee te nemen, want aan de slijtage kunnen wij vaak al zien wat jouw looppatroon is.

Het maken van een analyse kost niet veel tijd en hierdoor kun jij met de perfecte schoen kilometers gaan maken! De analyse biedt jouw ook nog de optie om een goede ondersteunende zool aan te schaffen voor bijvoorbeeld in je wandelschoenen. Deze optie zit er gratis bij inbegrepen, waardoor alleen de aanschaf van de zooltjes erbij komen!

De scan/analyse gebruiken we ook voor de wandelsport, tennis en wintersport. Hierdoor kom je er snel achter wat de perfecte schoen is voor jouw voeten en weet je direct hoe je het comfort nog sterker kunt verbeteren zonder al te veel moeite!