Skates/Steps

Skates voor jong en oud
Met de skates van Fila bieden wij een ruime keuze aan skates voor zowel volwassen als kinderen.
Bij de volwassen hebben we een opbouw in fitness skates. Hierbij vind je een goede skate voor de beginner, maar ook een stap hoger met snellere skates en zelfs skates met drie grote wielen.

Voor de kinderen hebben we zowel van Fila als Move verstelbare skates in huis. De verstelbare skates hebben ieder een aparte maatboog zodat er voor ieder kind genoeg keuze is.

Skate onderhoud
Ook het onderhoud aan uw skates mag niet ontbreken. Daarom kun je bij ons zowel losse lagers, remblokken als wielen kopen.
Ook kun je de skates bij ons laten onderhouden voor maar €10,-. Dit houdt in dat wij de schoen, lagers en wielen controleren en schoonmaken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de lagers gesmeerd worden zodat we soepel blijven draaien. Eventuele vervangingen bespreken we altijd met u!

Stuntsteps
Voor de jeugd hebben we ook een ruime keuze aan stuntsteps van het merk Madd Gear. Eén van ‘s werelds beste merken. Hierin hebben we ook een mooie opbouw waarin zowel de jongste jeugd als de tieners kwalitatief de beste steps kunnen testen en zien.