Wandel

Nieuwe wandelschoenen nodig?

Met merken als Lowa, Salomon, Gri-Sport en Dachstein bieden wij een ruime keuze aan wandelschoenen voor zowel in de bergen als op vlak terrein.

Samen met u kijken we naar de verschillende type schoenen om zodoende een mooie selectie te maken die u kunt passen en voelen. Hierbij kijken we naar aspecten als het wandelgebied, maar ook de weersomstandigheden die voorbij zullen komen. Daarnaast kijken we welke wandelsokken het meeste comfort bieden per schoen.

Voetanalyse maken?
Ook bij de wandelschoenen is het mogelijk om een voetanalyse te laten maken. Hierbij worden de voetboog, voetbreedte, hoogte en lengte gemeten. Op basis hiervan geven we een extra advies betreft de zooltjes die extra comfort en ondersteuning bieden tijdens het wandelen.

Kom naar de winkel en laat vrijblijvend een analyse maken.

Wandelkleding
Ook op het gebied van wandelkleding bieden wij een ruim aanbod met merken als: Columbia, Icepeak, Luhta, Falke en nog veel meer!

Hierbij wordt er in zowel de winter als zomer een ruime keuze aan wandelkleding om het wandelcomfort te verbeteren. Zo vindt u bij ons waterdichte jassen, wandelbroeken, t-shirts, fleece vesten en nog veel meer.

Ook voor hardwaren kunt u bij ons terecht. In samenwerking met Leki presenteren wij zowel verstelbare als vaste wandel- en nordic walking stokken. Ook voor een goede rugzak of juist een veldfles kunt u bij ons terecht.